Krep Tarifi;
Krep Nasıl Yapılır;
Krep Hamuru;
Malzemeler;
Hazırlanışı;
(İçine peynir, bal, reçel ve çikolata ekleyerek yiyebilirsiniz.)
Afiyet Olsun.
Krep Nasıl Yapılır;
Krep Hamuru;
Malzemeler;
- 2 yumurta
- 2 bardak süt
- 2 bardak un
- 1 tutam tuz
- Margarin veya sıvıyağ
Hazırlanışı;
- Yumurta, süt, un, tuz bir kabın içinde iyice çırpılır...
- Seramik, teflon tavanın içine çok az yağ (1 çay kaşığı) damlatılır.
- Bir çorba kepçesi ile malzeme tavaya dökülür.
- Orta ateşte arkalı önlü, her iki tarafıda pişecek şekilde çevirin.
(İçine peynir, bal, reçel ve çikolata ekleyerek yiyebilirsiniz.)
Afiyet Olsun.
Yorumlar
Yorum Gönder