- 2 orta boy soğan
- 1 paket tavuk göğüsü
- 4 yeşil biber
- 1 çorba kaşığı tereyağ
- Yarım çay bardağı çiçek yağ
- Karabiber
- Kekik
- Köri
- Tuz
Hazırlanışı;
- Soğanlar jülyen jülyen doğranır.
- Bir tavaya tereyağ ve çiçek yağ konur.
- Soğanlar hafif pempeleşinceye kadar kavrulur, doğranmış biberler eklenir.
- Küçük küçük doğranmış tavuk göğsü eklenir. Hepsi beraber kavrulur, karıştırılır.
- Piştikten sonra tuz ve baharatları eklenip, bir iki dakika daha karıştırılıp servis edilir.
Afiyet olsun.
Tavuk Yemekleri
Tavuk sote nasıl yapılır?
Tavuk sote tarifi
Yorumlar
Yorum Gönder