Kaşarlı Sucuklu Pide İçin Gerekli Malzemeler ;
- 4 Bardak Un
- 1 Paket Toz Maya
- Tuz
- Kaşar rendesi,
- Sucuk
Hazırlanışı;
- Bir bardak ılık suyun içine bir paket toz maya ve bir adet kesme şeker atılır. Eritilir. Bir iki dakika beklenir. 4 su bardağı un’un içine dökülür. İki çay kaşığı da tuz atılır. Hamur kıvamına gelinceye kadar su ilave edilir. Sonra mayalanması için sıcak ortamda beklenir.
- Pizza büyüklüğünde olacak şekilde bezelere ayrılır. (4 veya 6 beze)
- Merdane ile bezeler açılır. İç malzemesi üzerine eklenir. Fırın kağıdı kesilmiş tepsinin içine konulur
- Önceden ısıtılmış fırında (180 derece) pişirilir. Fırından çıkınca kaşarlı-sucuklu pidenin üzerine tereyağ sürülür.
Afiyet olsun 

Pide yapılışı
Sucuklu pide yapımı
Kaşarlı sucuklu pide nasıl yapılır?
Pide hamuru
Yorumlar
Yorum Gönder