Malzemeler
2 demet deniz börülcesi
4-5 diş sarımsak
Zeytinyağ
Limon
Kırmızı Pul Biber
Hazırlanışı
- Deniz börülcesi kaynar su da 15-20 dakika kadar haşlanır.
- Süzgeçten geçirilir, her börülce sapı köklerinden tutulup çekilir, kılçıklarından ayrılır.
- Bir kabın içinde 4-5 diş sarımsak, zeytinyağ ve yarım limon ilave edilir. Tuz eklenmez çünkü yapısı gereği deniz börülcesi tuzludur.
- Servis tabağına alınmış deniz börülcelerinin üzerine sos dökülür en son kırmızı pul biber ile süslenir.
Afiyet olsun...
Deniz Börülcesi Salatası Nasıl Yapılır?
Deniz Börülcesi Salatasının Yapılışı
Deniz Börülcesi Nasıl Pişirilir?
Deniz Börülcesi Salatası Tarifi
Yorumlar
Yorum Gönder