Ana içeriğe atla
Malzemeler;
- 4 su bardağı un
- 2 çorba kaşığı yağ
- 1 tatlı kaşığı limon suyu
- Tuz
İç harcı için;
Hazırlanışı;
Hamur malzemeleri yoğurulur. Yarım saat buzdolabında bekletilir ve beş bezeye bölünür. Her beze merdane ile ne çok ince, ne çok kalın açılır Açılan yufkaların üstüne peynirleri koyulup katlanır. Kenarı keskin bir kapak veya çay tabağı ile ay şeklinde kesilir. Bol kızgın yağda kızartılır... Altına havlu kağıt serilmiş bir tepsinin içine alınır Servise hazır. Afiyet olsun...
Puf Böreği Tarifi
Puf Böreği Nasıl Yapılır
Peynirli Puf Böreği
Ellerinize sağlık nefiss olmuş..Bloğunuzu beğenerek takip ediyorum.Blogda yeniyim.
YanıtlaSilSizi de benim bloğuma mutlaka beklerim.
http://lezzettaneleri.blogspot.com/