![]() |
Kaşar Lorlu, Ispanak Böreği Tarifi Kol Böreği |
Malzemeler
- 1 kg ıspanak
- Yarım kilo kaşar loru
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 4 bardak un
- 1 paket toz maya
- Su
- Tuz
Hazırlanışı
Mayalı hamur hazırlanır.
Ispanaklar temizlenip ince ince kıyılır. Kaşar loru ile karıştırılır. Mayalanmış hamur 6 eşit parçaya bölünür. Her bir parça ince olacak şekilde açılır. Sıvı yağ ile yağlanır. İç harcı bolca konulup rulo yapılır. Kol böreği şeklinde tepsiye dizilir. Fırınlanır. Afiyetle yenir...
Ispanaklı Börek Tarifi
Kaşar Lorlu Börek Tarifi
Ispanaklı Börek Nasıl Yapılır?
Kol Böreği Tarifi
Böreğe hayır diyemeyenlerdenim elinize sağlık..Bloğunuzu izlemeye aldım benim bloğumada beklerim...
YanıtlaSil