Tropikal Pasta





Malzemeler
  • 1 Pasta tabanı
  • Damla çikolatası
  • Hindistan cevizi tozu 
Krema için;
  • 1 Labne peyniri
  • 3 su bardağı süt
  • 4 çorba kaşığı mısır nişastası
  • 4/3 su bardağı toz şeker
  • Yarım paket şeker vanilin

Şurup için;

  • 2-3 adet mandalina



Hazırlanışı;
Tencerenin içine süt, mısır nişastası, toz şeker konulur, pişinceye kadar karıştırılır. Daha sonra yarım paket şeker vanilin atılır. Krema soğuyunca bir paket labne peyniri atılır. İyice çırpılır. Krema iki ayrı kaba koyulur.



2-3 mandalina sıkılır ve alt pasta tabanı ıslatılır. Üzerine krema dökülür. Üst pasta tabanı da mandalina suyu ile ıslatılır ve krema ile kaplanır.




Üzerine hindistan cevizi tozu eklenir. Damla çikolata serpilir ve mandalina ile süslenir.


Yorumlar