Kaşarlı Sucuklu Pide Tarifi



Malzemeler;

  • 4 Bardak Un
  • 1 Paket Toz Maya 
  • Tuz
  • Kaşar rendesi
  • Sucuk


Hazırlanışı;

Bir bardak ılık suyun içine bir paket toz maya ve bir adet kesme şeker atılır. Eritilir. Bir iki dakika beklenir. 4 su bardağı un'un içine dökülür. İki çay kaşığı da tuz atılır. Hamur kıvamına gelinceye kadar su ilave edilir. Sonra mayalanması için sıcak ortamda beklenir.

Pizza büyüklüğünde olacak şekilde bezelere ayrılır. (4 veya 6 beze)

Merdane ile bezeler açılır. İç malzemesi üzerine eklenir. İlk önce kaşar rendesi, ince dilimlenmiş sucuklar serpilir. Fırın kağıdı kesilmiş tepsinin içine konulur. 
Önceden ısıtılmış fırında (180 derece) pişirilir. Fırından çıkınca kaşarlı-sucuklu pidenin üzerine tereyağ sürülür.

Afiyet olsun

Kaşarlı Sucuklu Pide Nasıl Yapılır?
Pide Tarifi
Kaşarlı Pide Tarifi
Pidenin Hazırlanışı
Pidenin Yapılışı

Yorumlar

  1. Merhaba blopunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım tarifleriniz harika :) bende sizi bloğuma beklerim

    YanıtlaSil
  2. Ellerinize sağlık birde benim pideme bakarmısınız rica etsem ? https://www.lezzetinrotasi.com/kasarli-sucuklu-pide/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder